Uw bestelling
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Agenda

Online
1 bezoeker online

Realisatie:
Quatro media

Dirigente, Ria van den Noort

In ‘84/’85 volgde Ria een cursus koorscholing en -directie op de Open Universiteit te Rotterdam. Vanaf 1984 had Ria de muzikale leiding van het Seba-jeugdkoor. Daaruit ontstond in 1989 het Seba-meisjeskoor, waar ze vanaf de oprichting tot 2009 de dirigente van was. Ook was zij een aantal jaren dirigente van het kinderkoor 'De Kleinnoot' in Capelle aan den IJssel en het Seba-gemengdkoor in Krimpen aan den IJssel. Vanaf 2005 dirigeert ze het kinder- en meisjeskoor “Blijde Klanken” uit Alblasserdam.

In september 2008 is Young Ladies Choir 'Hadassah' te Krimpen a/d IJssel opgericht en in januari 2010 een zelfde koor te Veenendaal waarvan zij dirigente is.

Sinds het voorjaar van 2009 is zij dirigente van het Groot Nederlands Jongerenkoor. Dit koor is opgericht in verband met een concertreis naar Canada die gedaan werd in de zomer van 2010. Na deze concertreis heeft zij bij dit koor haar dirigentschap neergelegd.

Vanaf januari 2011 is het Hollands Kinderkoor 'Hadassah' opgericht in Veenendaal en Krimpen aan den IJssel, beide onder leiding van Ria. Dit koor telt inmiddels ruim 200 kinderen. Voor meer informatie: www.hollandskinderkoor.nl

In maart 2011 is Project Jongerenkoor "Speranza" in Barneveld opgericht, dit koor hoopt in 2012 samen met Het Hollands Mannenkoor concerten te gaan geven in schitterende kathedralen.

In de achterliggende 25 jaar zijn er met diverse koren reizen naar het buitenland gemaakt, en zijn er diverse Cd-opnames en concerten geweest.

Verder staan er nog reizen gepland naar onder andere: Israël en Canada (British Columbia)

Voor meer informatie kijk op: www.riavandennoort.nl